(0)
    UA
logo-desktoplogo-mobile
Твій кошик порожній
Але це ніколи не пізно виправити :)

Свіжий погляд на тренди 2024: що варто спробувати влітку?

Спокій текстур та божевілля аксесуарів – девіз літа 2024. Разом з останнім місяцем весни ми входимо у розпал підготовки до літа, адже хто готується заздалегідь – той вражає образами за першої ж сонячної нагоди!

Разом з останнім місяцем весни ми входимо у розпал підготовки до літа, адже хто готується заздалегідь - той вражає образами за першої ж сонячної нагоди.

Спокій текстур та божевілля аксесуарів – девіз літа 2024. А для того, щоб пошук обновок був успішним, пропонуємо звернути увагу на кілька безпрограшних трендів.

Брелоки та прикраси для сумок: досконалість у деталях

В епоху еклектичної моди, мінімалізм легко співіснує з лозунгом «більше = краще», тож можна сміливо трансформувати базові сумки, доповнюючи їх найрізноманітнішими брелоками, ланцюжками або ремінцями. Чудовим варіантом для стилізації є ремінь для сумки Dolce&Gabbana з блискітками та декором. Соковите поєднання блакитного кольору та червоних квітів додасть акцентів будь-якій лаконічній сумочці.

Лірика літнього гардероба у пастельній палітрі

Якщо від спалаху яскравих фарб у вас йде обертом голова – зупиніть вибір на спокійній пастельній гамі та експериментуйте із текстурами – від мережива, шовку та повітряної м'ятної органзи до екошкіри та замші, що збалансують інфантильність пастелі.

Спортивний шик: революція комфорту

Спортивний одяг продовжує свій шлях поза межами спортивних майданчиків та тренажерних залів, тож відкиньте внутрішні обмеження та сміливо стилізуйте жіночну сукню із масивними кросівками Gucci або балансуйте яскраве худі Off-White елегантною Hermès Picotin 18. Нестандартні рішення та відсутність будь-яких рамок – гарант неймовірної кількості компліментів. 

Ода довжині максі

Спідниці максі – зона комфорту в період літньої спеки. Асиметрична яскраво-червона модель Maison Margiela, готична багатоярусна спідниця від Chanel або невагома класика – вінтажна спідниця від Hermès 90-х років з натурального шовку? Що б ви не обрали – рішення буде вірним у всіх трьох випадках!

Окуляри – головний аксесуар сезону

Жити у розпал тренду на окуляри та не інтегрувати їх до своїх повсякденних образів – майже злочин! Прозора витонченість Gucci або футуризм від Christian Dior? А можливо, вінтажний флер окулярів Bvlgari? Варто спробувати цей тренд раз і буде важко втриматись від створення власної колекції. 

Акцентні ремені неочевидне рішення

Не варто забувати про ремені, що з функціонального елемента давно перетворились на ключову деталь гардероба. Ланцюжковий ремінь Chanel з брелоками стане ідеальним завершенням будь-якого образу. А тендітний шкіряний Hermès Kelly Pocket не тільки додасть яскравих нот, а й дозволить залишити ваш гаманець вдома, вмістивши потрібні дрібниці у яскраво-зелений чохол.

Симфонія природних мотивів і текстур

Цього літа флористичні мотиви виходять на перший план, дозволяючи одягу та аксесуарам буквально квітнути. Шовкова спідниця Gucci завдяки ніжним відтінкам та культовому візерунку Flora задає романтичний тон. А сумка Dolce&Gabbana з акцентним квітковим принтом додає образам неповторний характер.

Поринати у самопізнання через моду – захопливий процес. Адаптуйте тренди під свій унікальний стиль та знаходьте натхнення у неочевидних fashion-дуетах, а restyleme підтримає ваші найсміливіші рішення!

Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш досвід шопінгу та проаналізувати наш трафік. Натискаючи кнопку "Прийняти", ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.