(0)
    UA
logo-desktoplogo-mobile
Твій кошик порожній
Але це ніколи не пізно виправити :)

Back to Office: ідеї для ділових образів

Від ідеальної пари взуття до аксесуарів – з Restyleme легко скласти неповторний образ для офісу!

Сумки

Елегантна Sicily від Dolce&Gabbana додасть мінімалістичним образам шику, а сумка Louis Vuitton стане чудовим рішенням для зберігання ноутбука та документів. Радимо звернути увагу також на компактну  сумку Prada та містку Céline.

Взуття

Лаконічні човники Prada, замшеві дербі Brioni, туфлі Prada з декором чи розкішні Louis Vuitton з фактурної шкіри? Обирайте під настрій!

Жакети

Крій, що вигідно підкреслює силует від Tom Ford та позачасова класика від Chanelнаші незмінні фаворити.

Сорочки та блузи

Біла сорочка Acne Studios з ідеальним кроєм та однотонна блуза Chanel чудово виглядають як в самостійних образах, так і в тандемі з жакетом. Блуза 3.1 Phillip Lim для неформальних робочих зустрічей та сорочка Alexander McQueen для креативних брейнштормів.

Штани та спідниці

Класика офісного дрес-коду – спідниця the COAT з розрізом або фактурна твідова спідниця Dolce&Gabbana. Альтернатива – шкіряні штани Annette Görtz та палаццо the COAT

Аксесуари

Стримані й водночас надзвичайно стильні кафи Nomis легко інтегрувати в офісні луки, наприклад, стилізувавши з білою сорочкою. Ремінь Hermès підкреслить силует, а брошка Chanel чудово пасуватиме до жакета.

Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш досвід шопінгу та проаналізувати наш трафік. Натискаючи кнопку "Прийняти", ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.