(0)
    UA
logo-desktoplogo-mobile
Твій кошик порожній
Але це ніколи не пізно виправити :)

New Year, New Me: Тренди, які варто спробувати в новому році

Новий рік – чудовий привід для змін та експериментів. Радимо спробувати наступні модні тренди, які точно зроблять образ неповторним!

Прозорі окуляри

Класичний дизайн та елегантні форми стають ще популярнішими та поступово зміняють футуристичні моделі. Оправа Cat eye чи невагомі авіатори? Обирайте під настрій!

Яскраві акценти в чоловічих образах

Тиждень чоловічої моди в Мілані став чудовим прикладом розкішних стилізацій. Беремо приклад з Gucci та Fendi й сміливо додаємо чоловічим образам акцентів.

Officecore

Навіть якщо ви працюєте онлайн, сучасна офісна естетика не залишить вас байдужими. Зірки стрітстайлу доводять, що офісний дрес-код – зовсім не про нудні поєднання, а поле для модних експериментів.

Приталений крій

Надихаємося ідеальним кроєм Mugler та сміливо обираємо моделі, що вигідно підкреслюють силует.

В’язані речі

Від светрів і суконь до аксесуарів – тренд на в’язані речі впевнено зайняв свої позиції. Пропонуємо почати експеримент з лаконічних моделей, що доповнені небанальним декором.

Прозорі елементи

Якщо у вас в гардеробі ще не з’явився прозорий лонгслів чи сукня – це знак. Сміливо поєднуйте з жакетом вільного крою або пальто, успіх образу гарантований.

Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш досвід шопінгу та проаналізувати наш трафік. Натискаючи кнопку "Прийняти", ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.