(0)
    UA
logo-desktoplogo-mobile
Твій кошик порожній
Але це ніколи не пізно виправити :)

П’ять сумок, які ніколи не вийдуть із моди

Добірка культових моделей, які з роками стають ще популярнішими.

1. Hermès Birkin
Сумка-ікона та об’єкт бажання усіх фешіоніста. Придбати Birkin в бутику Hermès – задача з зірочкою, ще й в таких розкішних кольорах, що представлені на Restyleme. Глибокий червоний , елегантний темно-синій та палкий жовтий – можна роками чекати черги, а можна здійснити свою мрію в один клік, оформивши замовлення на Restyleme.

2. Chanel Mini Square

Крихітка, яка точно не втратить своєї актуальності з часом. Фірмовий дизайн, гладенька стьобана шкіра, срібляста фурнітура та культова застібка СС – модель Mini Square нікого не залишить байдужим.

  1.  Céline Luggage Phantom

Сумка Luggage – хіт Фібі Файло, що роками не втрачає своєї популярності. Модель дебютувала у 2011 році й швидко стала улюбленицею світових зірок та інфлюенсерів. Особливої уваги варта версія Phantom, яку легко трансформувати з елегантної в більш розслаблену та повсякденну завдяки бічним панелям

  1. Christian Dior Lady Dior

Легендарна сумка Lady Dior поєднує всі знакові деталі модного Дому: декоративний рядок Cannage, округлі ручки та підвіски у вигляді фірмових літер. Улюблена модель принцеси Діани та визнаний символ елегантності. Завдяки широкому знімному ременю Lady Dior легко інтегрувати як у вечірні, так і у повсякденні образи. На Restyleme модель доступна у двох кольорах.

  1. Gucci GG Marmont

В колекцію сумок GG Marmont з архівним символом бренду входять сумки-тоут, сумки на плече, сумки круглої форми та мініатюрні. На Restyleme представлена справжня зірка – компактна GG Marmont з оксамиту. Оздоблення зі шкіри в тон підкреслює розкішний рожевий відтінок, який додає образам святкового настрою.

Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш досвід шопінгу та проаналізувати наш трафік. Натискаючи кнопку "Прийняти", ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.